Η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι παντρεύεται -Ποια θα είναι η κουμπάρα της - iefimerida.gr

Η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι παντρεύεται -Ποια θα είναι η κουμπάρα της

Η Λένα Παπαληγούρα με τον σύντροφό της/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε πως σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Άκη Πάντο.

Η ίδια, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, είπε πως σίγουρα ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, διότι δεν θα προλάβει να ασχοληθεί με τις προετοιμασίες, καθώς ξεκινά περιοδεία με την «Ηλέκτρα».

«Παντρεύομαι. Θα γίνει γάμος. Καλοκαίρι σίγουρα όχι. Θα γίνει. Είναι κάτι που το θέλουμε και οι δυο. Δεν θα ήθελα να γίνει βούκινο, γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή. Αλλά από την άλλη δεν θα τρελαθώ κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ανέφερε πως η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι και πως η ίδια συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς δεν το περίμενε.

Μάλιστα, αποκάλυψε και ποια θα είναι η κουμπάρα της, και αυτή δεν θα είναι άλλη από την πολύ καλή της φίλη, επίσης ηθοποιό, Ιωάννα Παππά.

«Κούμπαρα σίγουρα θα είναι η Ιωάννα Παππά. Είναι αδελφική μου φίλη», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ όπως είναι γνωστό, η Ιωάννα Παππά ήταν και εκείνη η οποία την γνώρισε με τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ