Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι ξαναπαντρεύτηκαν- Το αποκάλυψαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι ξαναπαντρεύτηκαν- Το αποκάλυψαν [εικόνες]

Μπιγιονσέ- Τζέι Ζι/ Φωτογραφία:Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ ξαναπαντρεύτηκαν!

Το ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιεύσει κατά την διάρκεια της πρώτης τους συναυλίας από την περιοδεία τους με όνομα «On The Run II» που πραγματοποιήθηκε χτες, Τετάρτη στο Κάρντιφ της Ουαλίας, το βίντεο που αποδεικνύει πως ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 6, 2018 at 1:21pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 6, 2018 at 1:47pm PDT

Στο βίντεο που έπαιξε κατά της διάρκειας της συναυλίας, φαινόταν η Μπιγιονσέ ντυμένη νύφη να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης μαζί με τον Τζέι Ζι.

Η τελετή σύμφωνα με την Daily Mail έγινε στο σπίτι της οικογένειας, ενώ μαζί με το ζευγάρι ήταν και η 6χρονη Blue Ivy καθώς και τα δίδυμα Ρούμι και Σερ.

Πλάνα από το βίντεο όπου η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι ανανεώνουν τους όρκους τους γάμου τους
Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι ξαναπαντρεύτηκαν- Το αποκάλυψαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φαίνεται έτσι πως η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι επέλεξαν έναν «δεύτερο γάμο» για να γιορτάσουν την επέτειο 10 χρόνων από τον γάμο τους, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τον Απρίλιο του 2008.

Φωτογραφίες από τον γάμο τους το 2008

Τότε δεν είχε δημοσιευτεί καμία πληροφορία από την πριβέ τελετή, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως η δεξίωση έγινε σε έναν χώρο 1.250 τετραγωνικών μέτρων διακοσμημένο με 70.000 ορχιδέες από την Ταϊλάνδη.

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι ξαναπαντρεύτηκαν- Το αποκάλυψαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει περάσει διάφορες κρίσεις στον γάμο τους, με τον Τζέι Ζι να έχει παραδεχτεί ανοιχτά σε παλαιότερη συνέντευξή του πως έχει απατήσει την Μπιγιονε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ