Για πρώτη φορά όλες οι πριγκίπισσες της Disney σε μία ταινία [βίντεο] - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά όλες οι πριγκίπισσες της Disney σε μία ταινία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν θα έχει έναν λόγο για να μην κοιμάται ήσυχη τα βράδια. Όλες οι πριγκίπισσες της Disney ενώθηκαν για να σπάσουν το ίντερνετ στο τελευταίο τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας «Wreck-It Ralph».

Η ταινία «Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2» δείχνει τον Ραλφ και την Βάνελοπ να συναντούν το πάνθεον των πριγκιπισσών, συμπεριλαμβανομένων των: Έλσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Γιασμίν και Μοάνα.
Είναι η πρώτη φορά που οι κορυφαίες φανταστικές ηρωίδες αναγνωρίζουν η μία την ύπαρξη της άλλης.

Για πρώτη φορά όλες οι πριγκίπισσες της Disney σε μία ταινία [βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Για πρώτη φορά όλες οι πριγκίπισσες της Disney σε μία ταινία [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

H Βάνελοπ περιπαίζει τον ανδρικό σοβινισμό της Disney λέγοντας «Είμαι πριγκίπισσα, επίσης».

Τελικά διαμορφώνει ένα φεμινιστικό δεσμό με την κουστωδία των πριγκιπισσών, που συμπληρώνεται από τις Μπελ, Τιάνα, Ορόρα, Μουλάν, Άννα, Ραπουνζέλ, Ποκαχόντας και Χιονάτη.


«Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι όλα τα προβλήματά σου λύνονται, επειδή εμφανίζεται ένας μεγαλόσωμος ισχυρός άνδρας;» ρωτάει η Ραπουνζέλ.

«Ναι! Τι γίνεται με αυτό;» ρωτάει η Βάνελοπ. «Έχεις μαγικά μαλλιά;» αναρωτιέται η Ραπουνζέλ. «Μαγικά χέρια;» ρωτά η Έλσα. «Σου μιλάνε τα ζώα;» ρωτά η Σταχτοπούτα. «Σε δηλητηρίασαν;» ρωτάει η Χιονάτη. «Όχι!» απαντά η Βάνελοπ στις τέσσερις πριγκίπισσες.


Το σίκουελ ακολουθεί την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων το 2012. Η Βάνελοπ και ο Ραλφ μπαίνουν στον αχανή κόσμο του ίντερνετ, με σκοπό να βρουν ένα ανταλλακτικό που θα σώσει το βιντεοπαιχνίδι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ