Survivor 2: Η Μελίνα δικαίωσε τον Σώζοντα -Αγιος άνθρωπος, είχε δίκιο για την Εύη [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η Μελίνα δικαίωσε τον Σώζοντα -Αγιος άνθρωπος, είχε δίκιο για την Εύη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειάστηκε να αλλάξει τελείως η σύνθεση των ομάδων, η Μελίνα να τα σπάσει με τον κολλητό της Ηλία, ο Ηλίας να γίνει κολλητός με τον... εχθρό Νικόλα Αγόρου και η Εύη Σαλταφερίδου να γίνει Μαχήτρια για να δικαιωθεί ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Χθες, ενώ οι Διάσημοι είχαν χάσει την ασυλία κα είχε γίνει ο κακός χαμός, με τις δυο ομάδες να σφάζονται για το ποιος ακούμπησε ποιον, η Μελίνα, σε προσωπική της συνέντευση, δικαίωσε τον Σώζωντα!

Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκφραση “Άγιος άνθρωπος” για κάποιον από τα παιδιά που έχουν φύγει από το παιχνίδι, θα την χρησιμοποιούσαν για τον Σώζοντα. Κάποτε είχε πει ότι η Εύη είναι ανακατώστρα. Όπως φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο… Γιατί όταν περνάει από όλη την ομάδα είναι “καλημέρα σας παιδιά”, πάρα πολύ χαρούμενη, με ένα χαμόγελο να! Όταν πηγαίνουμε σε αγωνίσματα ή στο συμβούλιο είναι σαν να περιμένει κρυμμένη πίσω από τον τοίχο για να κάνει επίθεση κυρίως στην Κατερίνα και μετά σε όποιον πάρει ο… χάρος», είπε η Μελίνα Μεταξά αφήνοντας τους πάντες... άφωνους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ