«Φεύγει οριστικά ο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης» - iefimerida.gr

«Φεύγει οριστικά ο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει οριστικά την απόφασή του να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αυτό αναφέρει σε σημερινό της πρωτοσέλιδο η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record» και τονίζει ότι ο διάσημος άσος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει τη (σπουδαία) καριέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του σχετικού ρεπορτάζ, πριν από μερικές μέρες συναντήθηκε ο ατζέντης του CR7, Ζόρζε Μέντες, με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, και διαφώνησαν σε όλα.

Όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα αυτή είναι μια απόφαση που δεν πρόκειται να αλλάξει από τη μεριά του Πορτογάλου άσου, ο οποίος είναι εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κράτησε την υπόσχεσή του για το νέο συμβόλαιο. Ως πιθανοί προορισμοί παρουσιάζονται η Ιταλία, η Γαλλία και η Αγγλία.

Αναφέρεται, τέλος, πως ο Ρονάλντο έχει συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια του και θα αποφασίσει μέσα στο μήνα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο φεύγει ζινταν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ