Αύξηση κερδών για τις εταιρείες που συμμετέχουν στα κινεζικά χρηματιστήρια - iefimerida.gr

Αύξηση κερδών για τις εταιρείες που συμμετέχουν στα κινεζικά χρηματιστήρια

Φωτογραφία αρχείου AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλος αριθμός εταιριών που συμμετέχουν στα κινεζικά χρηματιστήρια κατέγραψαν αύξηση των κερδών τους, στο πρώτο εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με σχετική δημοσιογραφική αναφορά (Τhe China Securities Journal).

Οι εταιρίες, δημοσιοποίησαν προχθές τα προσωρινά οικονομικά αποτελέσματά τους. Επί συνόλου 1.116 εγγεγραμμένων εταιριών, οι 769 αναμένεται να έχουν υψηλότερα κέρδη ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη στοιχεία της χρηματιστηριακής αγοράς (Wind).

Μεταξύ των κερδοφόρων εταιριών, οι 153 αναμένεται να υπερδιπλασιάσουν την κερδοφορία τους, ενώ σε γενικές γραμμές, οι εταιρίες θετικής κεφαλαιοποίησης, είχαν υψηλή κερδοφορία στο πρώτο εξάμηνο.

Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα αποδίδονται επίσης, στην επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, στην αύξηση των τιμών, αλλά και στην ανάκαμψη και αναδιοργάνωση του βιομηχανικού τομέα δραστηριοτήτων, στην κινεζική αγορά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΝΑ. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ εταιρείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ