Μουντιάλ 2018: Επιστρέφει ο Ρονάλντο με την Αλγερία - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Επιστρέφει ο Ρονάλντο με την Αλγερία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναποφάσιστος, σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ 2018 εναντίον της Ισπανίας, είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Για το μόνο που είναι βέβαιος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, ο οποίος οδήγησε τους Ίβηρες στην κατάκτηση του Euro 2016 στην Γαλλία, είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του σημερινού εντός έδρας φιλικού με την Αλγερία, την πρόβα-τζενεράλε ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Ρονάλντο, κορυφαίος σκόρερ και με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική, δεν προπονήθηκε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας κι έμεινε εκτός από τα φιλικά με Τυνησία και Βέλγιο, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά τον τελικό του Champions League, όπου με την Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

«Το ίδιο ακριβώς που είχε συμβεί πριν το Euro 2016 με τον Κριστιάνο και τον Πέπε, όταν και οι δύο είχαν αγωνιστεί στον τελικό του Champions League», τόνισε ο Σάντος στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει σίγουρα στον αγώνα με την Αλγερία.»

Δέκα παίκτες από την αποστολή του Euro 2016 έμειναν εκτός των επιλογών του Σάντος, άλλοι λόγω τραυματισμών ή, γιατί δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα στην χρονιά. Ο Σάντος είχε παραδεχθεί ότι ήταν πολύ δύσκολη η απόφασή του να επιλέξει την 23άδα, σε σχέση με αυτή που πήρε δύο χρόνια πριν.

«Εχω πολλές αμφιβολίες, έχω 23 παίκτες και πλήρη εμπιστοσύνη σε όλους», είπε ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και συνέχισε: «Υπάρχει ακόμη μία εβδομάδα, θα δούμε τι θα γίνει στις προπονήσεις και θα αποφασίσουμε. Υπάρχει, βέβαια, η βάση της ομάδας και μερικοί παίκτες είναι πιο κοντά στο να ξεκινήσουν από κάποιους άλλλους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορτογαλία Κριστιάνο Ρονάλντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ