Survivor 2, Δαλάκα κατά Εύης: Προσποιείται ότι τραυματίζεται για να χάνω εγώ -Θύμωσε το Twitter [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2, Δαλάκα κατά Εύης: Προσποιείται ότι τραυματίζεται για να χάνω εγώ -Θύμωσε το Twitter [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Δαλάκα ομολογουμένως είναι μία από τις πιο δυνατές αλλά και αμφιλεγόμενες παίκτριες του Survivor 2.

Η παίκτρια των Διάσημων με την προσωπικότητά της και με τις πράξεις της έχει χωρίσει το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης σε δύο στρατόπεδα: σε εκείνους που αγαπούν τον δυναμισμό της και σε εκείνους που δεν αντέχουν το υπερβολικό «εγώ» της.

Η Δαλάκα για μία ακόμη φορά έστρεψε το Twitter εναντίον της, αφού κατηγόρησε την πρώην συμπαίκτρια της, κολλητή της στο παιχνίδι, πως τραυματίζεται επίτηδες για να την αποσυντονίσει.

Η ατάκα ήρθε μετά το symbol game, όπου στον μεταξύ τους αγώνα, η Εύη σταμάτησε την κούρσα επειδή της βγήκε ο ώμος.

«Δυστυχώς δεν κατάφερα να κερδίσω το σύμβολο. Δεν ήμουν καθόλου συγκεντρωμένη μετά την διακοπή του αγώνα από την Εύη. Έχασα τη συγκέντρωσή μου μετά την πρώτη νίκη στον τελικό και αυτό μου κόστισε την τελική νίκη. Η Εύη με ξέρει αρκετά καλά αυτούς τους τρεις μήνες που είναι εδώ. Ξέρει τον χαρακτήρα μου, τι μπορεί να με νευριάσει, τι μπορεί να με αποσυντονίσει. Και αυτό σίγουρα ξέρει ότι εμένα με χαλάει πάνω στον αγώνα. Δεν ξέρω αν το κάνει εσκεμμένα η Εύη. Πάντως, επειδή έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δύο τρεις εβδομάδες και σε κούρσες που ήμουν αρκετά μπροστά, όχι σε κούρσες που ήμασταν μαζί ή ήταν μπροστά. Με βάζει σε σκέψεις όλο αυτό διότι δεν χρειάστηκε γιατρό. Δεν ήθελε γιατρό και έλεγε ότι είναι καλά. Με το που σταμάτησε ο αγώνας, που έλεγε στοπ στοπ, αμέσως μετά από ένα δευτερόλεπτο έλεγα πάμε, εντάξει, δεν πειράζει», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Στο Twitter δεν άρεσαν καθόλου τα λόγια της Δαλάκα και έσταξε χολή, θυμίζοντας της τι έγινε.

  • Πόσο κακομοίρα είσαι ρε Δαλακα

Κατηγορείς την Εύη ότι προσποιήθηκε ότι έβγαλε τον ώμο της επειδή ήσουν πολύ μπροστά, ενώ στον τραυματισμό της ήσασταν στο ίδιο ακριβώς σημείο!
Τελικά είσαι πρωταθλήτρια του ριάλιτι & τίποτε παραπάνω

  • Αγαπητή Δαλάκα ξεκινήσατε από εκεί που σταματήσατε, ήσουν μπροστά, λίγα μέτρα από το στόχο και πήγες σχεδόν ξεκούραστη...καμία δικαιολογία.
  • Δηλαδή εγώ εχθες που είδα την Δαλάκα να πλησιάζει την Έυη στην πισίνα και να της λέει κιόλας “αν δεν αντέχεις ας σταματήσουμε τον αγώνα” κατάλαβα λάθος. Οκ!
  • Αμάν μωρή δαλακα σουργελο,μονο εγώ εγώ εγώ ξέρεις να λες. 
  • Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις Δαλάκα; πολύ φοβάμαι ότι δεν έχεις πιάσει πάτο ακομα
  • Ξεκίνησε πιο μπροστά μετά η Δαλάκα ενώ η Ευη χτύπησε εδώ. Δεν το κατάλαβε? Οκ. Αλλά να λες μωρή κάμπια ότι το έκανε επίτηδες δεν το γουστάρει κανένας. Αει σιχτίρ τσόκαρο. Κρίμα γιατί θα φας τη Μελίνα, η Εύη γλίτωσε! 
  • Η δαλακα εννοείτε πως έχασε το σύμβολο Γιατί η Εύη "έκλεψε " .... Δεν υπάρχουν λέξεις πια να πω για την κατάντια της. Την σιχάθηκα πραγματικά. Απορώ πως την αντέχουν εκεί μέσα.  Δώστε της την νίκη ρε να σταματήσουμε να την ακούμε τουλάχιστον... το σιχαμα
  • Παρακαλουνται οι συμπαικτες της ΔΑΛΑΚΑ να μην την κοιταζουν....
  • Τα μαγνητικα κύματα του βλέματος επηρεάζουν την συνοχη της αυρας της.....
  • Μη μου την αύρα της τάραττε!
  •  Ρε Δαλάκα έλεος πάλι και σήμερα! Σου 'χε γυρίσει λίγο ο αστράγαλος και έκλαιγες σαν 5χρονο και της άλλης της βγήκε ο ώμος και λες το κάνει επίτηδες;; Δεν έχει όρια ο τοξικός σου χαρακτήρας, κοπέλα μου, δεν ασχολούνται όλοι μαζί σου, κατέβα λίγο από το καλάμι, κούρασες
  • Δαλάκα φάε λίγη άμμο να δω κάτι!!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ