Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Υπονομεύει την χώρα στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Υπονομεύει την χώρα στο εξωτερικό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκ νέου επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι υπονομεύει τη χώρα στο εξωτερικό εξαπολύει η κυβέρνηση με αφορμή εκτίμηση του προέδρου της ΝΔ στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ότι η Ελλάδα δε θα τα καταφέρει να βγει στις αγορές και αναχρηματοδοτήσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες.

Το Μαξίμου δηλώνει ότι ο κ.Μητσοτάκης θα διαψευστεί και πάλι και τον καλεί να μένει στο εσωτερικό ώστε να μην υπονομεύει τη χώρα σε διεθνές επίπεδο.

Aναλυτικά το σχόλιο του Μαξίμου:

«Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και τον αγώνα για έξοδο από τα μνημόνια και απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές χρήματος, εκτιμώντας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Α. Ταγιάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει.

Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται και θα διαψευσθεί.

Ας μείνει καλύτερα μέσα στη χώρα να υπονομεύει όσο θέλει τα εθνικά συμφέροντα μαζί με τους κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη. Δε χρειάζεται να το κάνει και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου κυβέρνηση Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ