Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες πριν και μετά το φώτοσοπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες πριν και μετά το φώτοσοπ [εικόνες]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά το Survivor, δείχνει ένα πιο χαλαρό πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι φανερό και από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει. Πρόσφατα, δύο διαφορετικά περιοδικά δημοσίευσαν φωτογραφίες της από παραλία της Βουλιαγμένης, με την εικόνα της να είναι τελείως διαφορετική στα δύο περιοδικά. Το ένα της είχε κάνει φώτοσοπ και το άλλο όχι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ακομπλεξάριστη, πόσταρε στο Instagram και τις δύο φωτογραφίες, σχολιάζοντας: «Όλες οι οπτικές καλοδεχούμενες, όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά».

Με αυτόν τον τρόπο, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της body positive μήνυμα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις 6 Ιούν, 2018 στις 5:29 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτοσόπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ