Αυτός είναι ο λόγος που έσπασαν τα νεύρα της Μελάνια Τραμπ με τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο λόγος που έσπασαν τα νεύρα της Μελάνια Τραμπ με τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η ζωή της Μελάνια Τραμπ «τραβάει» πολύ τους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και πόσο μάλλον με την πρόσφατη «εξαφάνισή της». Σήμερα, ήρθε στο φως ένα ακόμη μυστήριο με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο λόγος που έσπασαν τα νεύρα της Μελάνια Τραμπ με τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η δημοσιογράφος κουτσομπολίστικων ειδήσεων της New York Post, Σίντι Άνταμς, ανέφερε πως η Πρώτη Κυρία πέρασε 4 ημέρες στο Trump Tower πριν από την εγχείρησή της στα νεφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια συναντήθηκε με σχεδιαστές μόδας και ήταν εκεί χωρίς τον γιο της Μπάρον, που έπρεπε να βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για τα μαθήματά του.

Η Άνταμς, μάλιστα, υπέθεσε πως η Μελάνια σχεδίαζε μια ανανέωση στην ντουλάπα της, που θα την κάνει να είναι πιο «λαμπερή» από την Μέγκαν Μαρκλ, μετά την δημοσιότητα και την αγάπη που έχει συγκεντρώσει η Αμερικανίδα ηθοποιός με το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μελάνια Τραμπ με εμφάνιση Dolce & Gabbana

«Χωρίς σύζυγο. Χωρίς γιο. Χωρίς οικογένεια. Αλλά με σχεδιαστές μόδας» ήταν ο τίτλος της στήλης που έγραψε η Άνταμς και δημοσιεύτηκε στις 14 Μαϊου, την ίδια ημέρα, που η Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε εγχείρηση νεφρού.

Η Πρώτη Κυρία εμφανίζεται συχνά στις επίσημες εκδηλώσεις του Λευκού Οίκου με ρούχα διάσημων σχεδιαστών και λαμπερές γόβες στιλέτο.

Η Μελάνια με λευκό κοστούμι Dior

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασίζεται στις συμβουλές του Hervé Pierre, στιλίστα και σχεδιαστή που έχει φτιάξει μοναδικά κομμάτια για την ίδια, όσον αφορά για το ντύσιμό της.

Η Πρώτη Κυρία έχει δείξει την προτίμησή της για κορυφαίος Ευρωπαίους σχεδιαστές, όπως οι Dolce & Gabbana Chanel, Gucci, Givenchy και Christian Dior, αλλά φορά και ρούχα Αμερικανών σχεδιαστών όπως οι Ralph Lauren, ο Michael Kors και Calvin Klein.

Με Valentino στο ταξίδι της στη Γαλλία

Αλλά οι προτιμήσεις της δεν έχουν συναντήσει την ίδια τρέλα με τις επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ που κάθε κομμάτι που φορά, γίνεται αμέσως sold out.

Η Μελάνια Τραμπ δεν έχει ακόμη δημιουργήσει μια τάση στη μόδα, όπως έκανε η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα, που έδειχνε μια προτίμηση στους Αμερικανούς σχεδιαστές.

Η Πρώτη Κυρία έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών θεωριών συνωμοσίας από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε σε κάποια δημόσια εκδήλωση για περίπου ένα μήνα μετά την εγχείρησή της.

Με φόρεμα Ralph Lauren

Πάντως, αναγνώρισε την φρενίτιδα για νέα, αναρτώντας ένα τουίτ στο οποίο ανέφερε: «Βλέπω ότι τα μέσα ενημέρωσης εργάζονται υπερωρίες εικάζοντας για το πού είμαι και τι κάνω. Ησυχάστε. Είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά για λογαριασμό των παιδιών και του αμερικανικού λαού».

I see the media is working overtime speculating where I am & what I'm doing. Rest assured, I'm here at the @WhiteHouse w my family, feeling great, & working hard on behalf of children & the American people!

Ωστόσο, το τουίτ έφερε ακόμη περισσότερα ερωτήματα, καθώς ο πρόεδρος Ντόναλτν Τραμπ είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί φράσεις όπως «υπερωρίες» στα δικά του τουίτ.

Ο Λευκός Οίκος αντέκρουσε κάποιες θεωρίες συνωμοσίας – συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης πως δεν ήταν καν στον Λευκό Οίκο.

Το μπλογκ Showbiz411, επικαλούμενο μια πηγή, ανέφερε πως η Πρώτη Κυρία δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για 21 ημέρες, επειδή η μητέρα της Αμαλίγια Κβανς είναι πολύ άρρωστη. Η πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα πως «Φροντίζει την μητέρα της» που πολεμάει με μια αρκετά σοβαρή ασθένεια. «Είναι όλοι στο Μπεντμίστερ» ανέφερε η πηγή. «Η Μελάνια, οι γονείς της, ο Μπάρον όταν δεν πηγαίνει στο σχολείο. Η Μελάνια δεν είναι στον Λευκό Οίκο».

Ωστόσο, η Πρώτη Κυρία αντέκρουσε τον ισχυρισμό λέγοντας πως πρόκειται για «ψευδής είδηση». «Τα πάντα σε αυτό το μπλογκ είναι ψευδή και λανθασμένα» δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας του γραφείου της Μελάνια, Στεφάν Γκισάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ