Απίστευτο! Αστυνομικός πάτησε σκόπιμα με το περιπολικό τον ύποπτο κατά την καταδίωξη! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο! Αστυνομικός πάτησε σκόπιμα με το περιπολικό τον ύποπτο κατά την καταδίωξη! [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube/Athens-Clarke County Police Department
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε ένας αστυνομικός στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή πάτησε σκόπιμα με το περιπολικό έναν ύποπτο κατά την καταδίωξη!

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Άθενς-Κλαρκ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με το περιστατικό της 1ης Ιουνίου, όπου ο αστυνομικός Τέιλορ Σόλτερς διακρίνεται να κυνηγά έναν ύποπτο που έτρεχε για να ξεφύγει και τελικά να τον χτυπά με το περιπολικό ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ο αστυνομικός κι ο συνάδελφός του βγαίνουν από το αμάξι για να συλλάβουν τον τραυματία, ονόματι Τίμι Πάτμον, που κατεζητείτο για παραβίαση ενός όρου της αναστολής του, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με την οργή περαστικών που είδαν να εκτυλλίσεται μπροστά στα μάτια τους το συμβάν.

«Δεν χρειαζόταν να τον χτυπήσεις μ’ αυτόν τον τρόπο», ακούγεται μεταξύ άλλων μια γυναίκα να λέει.

Ο Σόλτερς απείλησε μάλιστα τον τραυματία με τέιζερ, ώστε να μην προβάλει αντίσταση ενώ ο άλλος αστυνομικός του περνούσε χειροπέδες.

Μετά τη σύλληψη ο Σόλτερς είχε υποστηρίξει ότι ο ύποπτος ήταν που έπεσε πάνω στο περιπολικό, αλλά τον διαψεύδει το βίντεο από την ενσωματωμένη στη στολή του κάμερα. Κι έτσι, αντί να λάβει τα εύσημα, όπως ήλπιζε, από την υπηρεσία του, έμεινε τελικά άνεργος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Τζόρτζια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ