Απειλούσε στο facebook ότι θα αυτοκτονήσει λόγω... κουρέματος - iefimerida.gr

Απειλούσε στο facebook ότι θα αυτοκτονήσει λόγω... κουρέματος

Απειλούσε στο facebook ότι θα αυτοκτονήσει λόγω... κουρέματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυριζόταν ότι έχασε τα χρήματα του λόγω του κουρέματος του ελληνικού χρέους, καθώς ήταν κάτοχος ομολόγων και έσπευσε να ανακοινώσει στο facebοοk ότι θα αυτοκτονήσει...

Το περιστατικό συνέβη στη Βόνιτσα και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που ήθελαν κάτοικο της περιοχής να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει μέσα από το facebook.

Αρχικά ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία εν συνεχεία ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Ακολούθως, ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή για την ανεύρεση του ατόμου.

Τελικά ο άνδρας βρέθηκε σε κάποιο χωριό κοντά στη Βόνιτσα. Στην επαφή που είχε με τους αστυνομικούς είπε πως ήταν κάτοχος ελληνικών ομολόγων και βρισκόταν σε απελπισία εξαιτίας του κουρέματος του ελληνικού χρέους, καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε έχασε ένα μεγάλο κομμάτι των αποταμιεύσεών του.

Ο άνδρας δεν προχώρησε στις απειλές του και το περιστατικό έληξε εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ