Πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων: Υπογράφεται Πέμπτη ή Παρασκευή η συμφωνία για την ονομασία - iefimerida.gr

Πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων: Υπογράφεται Πέμπτη ή Παρασκευή η συμφωνία για την ονομασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, στη Μεγάλη Πρέσπα, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Σκοπίων θα υπογράψουν τη συμφωνία για την ονομασία», υποστηρίζει με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σοπίων και βουλευτής του VMRO Αντόνιο Μιλοσόσκι.

Επικαλούμενος διπλωματικές πηγές, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας υποστηρίζει ότι το ραντεβού Τσίπρα - Ζάεφ θα γίνει στο ελληνικό τμήμα της Μεγάλης Πρέσπας και συντονιστής της τελετής θα είναι ο σύμβουλος, λέει, του Σκοπιανού πρωθυπουργού Μπόγιαν Μαρίτσιτς.

«Από διπλωματικές πηγές: Την Πέμπτη ή την Παρασκευή (αυτής της εβδομάδας) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ στο ελληνικό τμήμα της Μεγάλης Πρέσπας για την υπογραφή της συμφωνίας για την αλλαγή της ονομασίας "Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Ο κύριος συντονιστής αυτής της συνάντησης υπογραφής της συμφωνίας είναι ο Μπόγιαν Μαρίτσιτς, σύμβουλος στο γραφείο του πρωθυπουργού», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Μιλόσοσκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ