Χάντμπολ: Ωρα στέψης για Ολυμπιακό ή ΑΕΚ -Στου Ρέντη το πέμπτο και τελευταίο ματς - iefimerida.gr

Χάντμπολ: Ωρα στέψης για Ολυμπιακό ή ΑΕΚ -Στου Ρέντη το πέμπτο και τελευταίο ματς

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η… ώρα μηδέν για το πρωτάθλημα χάντμπολ έφτασε!

Μετά από τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια, όπου τα δεδομένα ανατράπηκαν δυο φορές, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή και η ΑΕΚ δίνουν απόψε το απόλυτο ματς τίτλου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Έχοντας τον αέρα της μεγάλης ανατροπής από το 0-2 και φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν ότι θα ολοκληρώσουν την αντεπίθεση με μια ακόμα νίκη που θα τους χαρίσει τον τίτλο.

Από την άλλη, η «Ένωση» έχασε μεν το αβαντάζ που είχε αποκομίσει με το διπλό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο θα πάει στου Ρέντη αποφασισμένη για το μεγάλο κόλπο στο «σπίτι» του αντιπάλου της.

Εξάλλου οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν και τα δυο πρωταθλήματά τους εκτός έδρας, με διπλό το 2011 στη Μίκρα (ενώ στον ΠΑΟΚ αρκούσε και η ισοπαλία) και άλλο ένα το 2013 επί του Διομήδη Άργους.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι τις προηγούμενες τρεις φορές που ο τίτλος κρινόταν στις τρεις νίκες (όπως τώρα) πανηγύρισε στο τέλος η ομάδα που είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Το μεγάλο παιχνίδι που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαντμπολ αεκ Ολυμπιακός τελικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ