Απίστευτος Τραμπ: Δεν έμαθε ακόμη τον εθνικό ύμνο -Κουνιόταν στο ρυθμό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος Τραμπ: Δεν έμαθε ακόμη τον εθνικό ύμνο -Κουνιόταν στο ρυθμό του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα και πλέον χρόνο μετά την είσοδό του στο Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει μάθει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο.

Στη γιορτή για τη σημαία των ΗΠΑ, όπως την αποκαλούν, το απόγευμα της Τρίτης, ο Αμερικανός πρόεδρος θέλησε να ψάλει τον εθνικό ύμνο αλλά δεν τα κατάφερε στα λόγια...

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες πιάνουν τον Ντόναλντ Τραμπ να μην ξέρει τον εθνικό ύμνο. Το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος πιάστηκε να μην μπορεί να τραγουδήσει το God Bless America.

Οπως φάνηκε δεν πήρε το μάθημά του.

Pres. Trump, though standing, does not sing "God Bless America" word-for-word, nodding along to melody as military chorus sings "through the night with the light from above" https://t.co/SvRFR0SLJu pic.twitter.com/UlBL0NlgoB

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι προσπαθεί να καλύπτει το κενό με το να... κουνιέται στο ρυθμό. Απίστευτο αλλά πραγματικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ