Εκαναν bullying στην Καίτη Φίνου για τη φωτό με μαγιό -«Μ' αρέσει να τρώω», απαντά [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκαναν bullying στην Καίτη Φίνου για τη φωτό με μαγιό -«Μ' αρέσει να τρώω», απαντά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφία από το πρώτο της μπάνιο ανέβασε η Καίτη Φίνου.

Η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε μέσα από την θάλασσα φορώντας το μαγιό της και σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της.

Ωστόσο, η ίδια μπορεί να δέχτηκε πολύ όμορφα σχόλια από χρήστες που την ακολουθούν τόσο στο Τwitter όσο και στο facebook, αλλά κάποιοι προτίμησαν να σχολιάσουν τα κιλά της με αρκετά άκομψο τρόπο.

Αυτά τα σχόλια, λοιπόν, εξόργισαν την ηθοποιό, η οποία αποφάσισε να μην το αφήσει ασχολίαστο, κάνοντας μία αιχμηρή ανάρτηση.

Καλώντας όσους έχουν πρόβλημα με τις γεμάτες γυναίκες να σταματούν να την ακολουθούν στα social media, η Καίτη Φίνου ξέσπασε λέγοντας πως το μπούλινγκ πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

«Όποιος έχει πρόβλημα μην βλέπει φωτογραφίες με χοντρές…Δηλαδή οι πιο γεμάτες γυναίκες να μην τολμούν να βγάλουν φωτογραφία από μια χαρούμενη στιγμή τους…..

Δεν είμαστε καλά. Τελείωσε το μπουλινγκ…Όποιος έχει πρόβλημα η πόρτα ανοιχτή….Έτσι είμαι κι έτσι θα μείνω γιατί μ’αρέσει να τρώω και να το απολαμβάνω»…..έγραψε η Καίτη Φίνου, με αποτέλεσμα πολλοί διαδικτυακοί χρήστες να της δώσουν συγχαρητήρια για την γενναία ανάρτησή της.

Την ίδια φωτογραφία με άλλη αιχμηρή ανάρτηση ανέβασε η ηθοποιός και στο Twitter, προσθέτοντας:

«Χλευάστηκε η πρώτη φωτογραφία..θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εφαρμογή κ να γίνω όπως στη δεύτερη..όποιος λοιπόν δ θέλει να βλέπει χοντρούλες,αναγουλιάζει σιχαίνεται να τρόπος:Τα κουβαδάκια του κ σ'αλλη παραλία..θέλω να ζω τ ζωή μου όπως εγώ γουστάρω κ όχι όπως θέλουν τα σόσιαλ».

Εκαναν bullying στην Καίτη Φίνου για τη φωτό με μαγιό -«Μ' αρέσει να τρώω», απαντά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ