Στο Μόναχο ο Μητσοτάκης -Συναντήσεις με Ταγιάνι και Βέμπερ - iefimerida.gr

Στο Μόναχο ο Μητσοτάκης -Συναντήσεις με Ταγιάνι και Βέμπερ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μόναχο θα μεταβεί την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στη διήμερη παραμονή του εκεί, ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Αντόνιο Ταγιάνι και τον Μάνφρεντ Βέμπερ.

Σε ό,τι αφορά το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα καθοριστούν οι προτεραιότητες για τον τελευταίο χρόνο της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019, ενώ θα συζητηθούν και οι στόχοι για την Ευρώπη του μέλλοντος.

Την Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου της τελευταίας τετραετίας, με εισηγητές τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Ζοζέφ Ντόλ και τον Αντόνιο Ταγιάνι, καθώς και στη συζήτηση για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις των επόμενων ετών, με εισηγήτρια την Ανγκελα Μέρκελ.

Την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και στη συνέχεια θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ Μόναχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ