Μουντιάλ 2018: Η υπέροχη διαφήμιση της Βραζιλίας εμπνέει -«Γεννήθηκε το ποδόσφαιρο μας σε χωράφια και δρόμους» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Η υπέροχη διαφήμιση της Βραζιλίας εμπνέει -«Γεννήθηκε το ποδόσφαιρο μας σε χωράφια και δρόμους» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η χώρα που έχει το ποδόσφαιρο περισσότερο στο... πετσί της, από κάθε άλλη.

Η Βραζιλία ζει και... πεθαίνει για το ποδόσφαιρο και γιορτές όπως αυτή που ξεκινά στις 14 Ιουνίου στην Ρωσία με το Μουντιάλ, είναι εθνικό ζήτημα στην «χώρα του καφέ».

Για αυτό και η διαφήμιση της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ εμπνέει...

«Το ποδόσφαιρό μας γεννήθηκε στους δρόμους, στα χωράφια, στο χορτάρι. Το ποδόσφαιρό μας εμπνέει τον κόσμο. Είμαστε γίγαντες από τη φύση μας. Αυτή η φανέλα έχει ιστορία». Με αυτό το μήνυμα να συνοδεύει το βίντεο, η Εθνική Βραζιλίας ξεκινάει για την κατάκτηση του Μουντιάλ, δείχνοντας τον Ρονάλντο και τα σημερινά και τα μελλοντικά αστέρια της Σελεσάο να παίζουν μπάλα παντού: στις γειτονιές, ακόμα και στο αεροδρόμιο.

Δείτε την...

Nosso futebol nasce nas ruas, na várzea, nos gramados. Nosso futebol inspira o mundo. Isso aqui é #SeleçãoBrasileira. Somos #GigantesPorNatureza. Essa camisa tem história. Vai na #Brasileiragem pic.twitter.com/Ap8MPzs7xq

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική Βραζιλίας Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ