Λαχτάρισαν στο Ηράκλειο: Αεροπλάνο πέταξε 10 μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών - iefimerida.gr

Λαχτάρισαν στο Ηράκλειο: Αεροπλάνο πέταξε 10 μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταράχτηκαν οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο, καθώς έγιναν μάρτυρες μιας πτήσης ενός αεροσκάφους τύπου Antonov 12 Cargo, που πέρασε σε απόσταση «ανάσας» από τα κεφάλια τους!

Συμφωνα με το ​ekriti.gr , το αεροσκάφος, κατά την απογείωσή του, πέταξε λίγα μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών της περιοχής.

Το θηριώδες αεροσκάφος απογειώθηκε, αλλά καθυστέρησε να πάρει ύψος. Ετσι σύμφωνα με μαρτυρίες, πέρασε περίπου 10 μέτρα από τα σπίτια (ανάμεσά τους και ένα σχολείο). Συνέχισε να πετά περίπου στα 200 μέτρα από τη θάλασσα και όταν στη συνέχεια βγήκαν καπνοί από τους 4 ελικοειδείς κινητήρες του, άρχισε να παίρνει το απαιτούμενο ύψος.

Το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr επικοινώνησαν με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» που επιβεβαίωσε το περιστατικό. Αυτό που τονίστηκε όμως είναι πως η περιπετειώδης απογείωση οφείλεται στον τύπο του αεροπλάνου που είναι θορυβώδες και ρυπογόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ