Η παράξενη φωτογράφιση του Λιονέλ Μέσι -Με κατσίκες και τράγους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η παράξενη φωτογράφιση του Λιονέλ Μέσι -Με κατσίκες και τράγους [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λιγότερο από 10 ημέρες ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Και ελπίζει να κατακτήσει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του με την φανέλα της Αργεντινής. Μέχρι την... σέντρα όμως, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Paper Magazine». Το περιοδικό χαρακτηρίζει τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα G.O.A.T. (Greatest of all time), εξ ου και το πολύ ιδιαίτερο εξώφυλλο που μπορείτε να δείτε στο τέλος της συνέντευξης, όπου έχει φωτογραφηθεί με μία κατσίκα.

Η παράξενη φωτογράφιση του Λιονέλ Μέσι -Με κατσίκες και τράγους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 30χρονος στην συνέντευξη του μίλησε για την άφιξή του στη Βαρκελώνη και την ευκολία με την οποία προσαρμόστηκε στην ισπανική πόλη «Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου ως τον καλύτερο, πιστεύω πως είμαι ένας ακόμη παίκτης. Στο γήπεδο, είμαστε όλοι ίδιοι όταν ξεκινά το παιχνίδι», είπε αρχικά, για να συνεχίσει μιλώντας για την άφιξή του στη Βαρκελώνη στην ηλικία των 13 ετών «Θυμάμαι πως, όταν φτάσαμε στη Βαρκελώνη, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά κουλτούρας. Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη που πραγματικά νοιάζεται τους ξένους. Είναι συνηθισμένη στο να λαμβάνει χιλιάδες και χιλιάδες επισκέπτες. Βλέπω κάθε νέα μέρα σαν μια πρόκληση, την οποία πάντα προσπαθώ να προσπεράσω μόνος μου. Πάντα ήμουν έτσι. Με τα χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι καλό να αφήνεις τα όνειρά σου να γίνουν μια εμμονή. Αυτό αυξάνει την πίεση και μειώνει την πιθανότητα να τα φτάσεις».

Η παράξενη φωτογράφιση του Λιονέλ Μέσι -Με κατσίκες και τράγους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Για την προετοιμασία της εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ: «Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά, επειδή στα προκριματικά παλεύαμε μέχρι το τέλος και δεν είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας. Χρειάζεται να γίνουμε δυνατότεροι ως ομάδα, για να είμαστε στη διεκδίκηση του τροπαίου και να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με ομάδες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Βραζιλία και η Ισπανία. Αλλά έχουμε ένα καλό σύνολο από παίκτες και η ομάδα της Αργεντινής πάντα θα είναι υποψήφια για να κερδίσει τον τίτλο. Δεν έχει σημασία το πώς θα φτάσουμε εκεί. Πάντα στοχεύουμε στη νίκη και θα προσπαθήσουμε να πάμε αργά, αλλά δυνατά, για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Η παράξενη φωτογράφιση του Λιονέλ Μέσι -Με κατσίκες και τράγους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για τους τρόπους με τους οποίους περνά τον ελεύθερο χρόνο του: «Παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια. Με τον Τιάγκο (σ.σ. ο μεγαλύτερος γιος του), έχω βρει έναν σοβαρό αντίπαλο και έχω βρει έναν τρόπο να επανέλθω σε ένα χόμπι που είχα ξεχάσει».

Για τα χρήματα που προσφέρει κατά καιρούς σε φιλανθρωπικές οργανώσεις: «Το να βοηθάς εκείνους που το έχουν ανάγκη είναι ένα καλός τρόπος να δώσω πίσω όσα έχω λάβει από την κοινωνία. Είμαι πολύ περήφανος που βοηθάω της UNICEF και συνεισφέρω σε άλλα εγχειρήματα, βάζοντας το λιθαράκι μου ώστε να μπορούμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο που είναι καλύτερος για όλους».

Το κείμενο κλείνει με μία ιδιάζουσα τοποθέτηση του Μέσι. Ιδιάζουσα, λόγω της πίεσης που βαραίνει τις πλάτες του για την πολυπόθητη κατάκτηση του Μουντιάλ».

Η παράξενη φωτογράφιση του Λιονέλ Μέσι -Με κατσίκες και τράγους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πηγή συνέντευξης και φωτογραφιών: papermag.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ