Θεοδωράκης κατά Τόσκα για την επίθεση σε διμοιρία ΜΑΤ: Υπουργείο προστασίας... κουκουλοφόρων - iefimerida.gr

Θεοδωράκης κατά Τόσκα για την επίθεση σε διμοιρία ΜΑΤ: Υπουργείο προστασίας... κουκουλοφόρων

Σταύρος Θεοδωράκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο tweet σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, την απραξία του υπουργού κ. Τόσκα για την επίθεση με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη.

«Τα ΜΑΤ στην Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη είναι εκεί για να προστατεύουν το τουρκικό προξενείο από φασίστες και θερμοκέφαλους. Και κάθε τρεις και λίγο δέχονται επιθέσεις από κουκουλοφόρους που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και διεθνιστές! Αυτό σημαίνει ελληνικό μπάχαλο», έγραψε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα ΜΑΤ στην Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη είναι εκεί για να προστατεύουν το τουρκικό προξενείο από φασίστες και θερμοκέφαλους. Και κάθε τρεις και λίγο δέχονται επιθέσεις από κουκουλοφόρους που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και διεθνιστές! Αυτό σημαίνει ελληνικό μπάχαλο. (1/2)

«Και μετά είναι το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπάχαλο. Μια γειτονιά στη Θεσσαλονίκη, και άλλη μια στην Αθήνα, έχουν μετατραπεί σε πεδίο νυχτερινής βολής μολότοφ και ο κ. Τόσκας, αδιαφορεί. Ή μάλλον, προστατεύει τους πυρπολητές προσφέροντάς τους ασυλία. Υπουργείο προστασίας... κουκουλοφόρων», πρόσθεσε εν συνεχεία ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Και μετά είναι το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπάχαλο. Μια γειτονιά στη Θεσσαλονίκη, και άλλη μια στην Αθήνα, έχουν μετατραπεί σε πεδίο νυχτερινής βολής μολότοφ και ο κ.Τόσκας, αδιαφορεί. Ή μάλλον, προστατεύει τους πυρπολητές προσφέροντάς τους ασυλία. Υπουργείο προστασίας... κουκουλοφόρων. (2/2)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ