Στην Αθήνα οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού το 2020 - iefimerida.gr

Στην Αθήνα οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού το 2020

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την παραλαβή της σημαίας της διοργάνωσης από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους «3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού», που θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου του 2020 και στην Ελλάδα αναμένεται να έρθουν περισσότεροι από 8.000 αθλητές, αθλούμενοι και συνοδοί.

Οι «2οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» διεξήχθησαν στη Λα Μπολ της Γαλλίας και χιλιάδες εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο πήραν μέρος σε 24 αθλήματα. Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους υπήρχαν παλαιοί αθλητές με συμμετοχές και διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι οποίοι, τώρα, κάνουν μία δεύτερη καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων. Όλη αυτή η μεγάλη παρέα θα βρεθεί το 2020 στην Ελλάδα. Πρόκειται για την 3η μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχών διοργάνωση που θα έρθει στη χώρα μας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics του 2011. Οι «Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» δε θα επιβαρύνουν οικονομικά τους Έλληνες φορολογούμενους, καθώς διοργανωτής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ