Για διακοπές στην Ελλάδα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ; Τι αναφέρει δημοσίευμα - iefimerida.gr

Για διακοπές στην Ελλάδα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ; Τι αναφέρει δημοσίευμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν πριν από περίπου 10 ημέρες, σε ένα γάμο που για πολλούς λόγους άφησε το στίγμα του.

Μοιάζοντας περισσότερο σαν έναν γάμο άνοιγμα της βασιλικής οικογένειας στην νέα εποχή, λόγω της δυναμικότητας της νύφης Μέγκαν Μαρκλ αλλά και πολλών άλλων παραγόντων, δίκαια θεωρήθηκε το γεγονός της χρονιάς.

Και ενώ επί έξι και πλέον μήνες όλοι ασχολούνταν με το βασιλικό γάμο, αναμένοντας τος γεγονός, από την επομένη του γάμου όλοι ασχολούνται με τον μήνα του μέλιτος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκ.

Ηδη έχουν γραφτεί πολλά, το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι το ζευγάρι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις διακοπές τους.

Για διακοπές στην Ελλάδα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ; Τι αναφέρει δημοσίευμα | iefimerida.gr 0

Αρχικά γράφτηκε ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθούν στην Αφρική, ενώ ακολούθησαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μεταβαίνουν στον Καναδά.

Ωστόσο, καμία επίσημη επιβεβαίωση δεν υπήρξε, αφήνοντας τα σενάρια να οργιάζουν.

Το Λοιπόν, πάντως, αναφέρει ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου στην Ελλάδα για κρουαζιέρα στα νησιά.

Μαζί τους θα βρίσκεται ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι και φυσικά 30 με 40 άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας.

Η κρουαζιέρα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ήταν γαμήλιο δώρο γνωστής ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας που διατηρεί σχέσεις τόσο με το βρετανικό παλάτι, όσο και με την οικογένεια του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι και πριν το βασιλικό γάμο, είχαν φουντώσει οι φήμες ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Το δημοσίευμα ήταν της Daily Mail ανέφερε ακόμη ότι το ζευγάρι θα βρισκόταν για λίγο και στην Κέρκυρα, όπου γεννήθηκε ο παππούς του Χάρι, πρίγκιπας Φίλιππος.

Για διακοπές στην Ελλάδα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ; Τι αναφέρει δημοσίευμα | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: ΑΡ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ