Ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Δαδακαρίδη στους «Αχαρνής» [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Δαδακαρίδη στους «Αχαρνής» [εικόνα]

Ηταν να παίξει στην Επίδαυρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω θέματος υγείας του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη έγινε αντικατάσταση στην παράσταση Αχαρνής του Κώστα Τσιάνου και το ρόλο του θα παίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Η παράσταση είναι προγραμματισμένο να ανοίξει το Φεστιβάλ Επιδαύρου στις 29 & 30 Ιουνίου.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της παραγωγής της παράστασης, στο ρόλο του Δικαιόπολι, ο Πέτρος Φιλιππίδης, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη (Λάμαχο), Κώστα Κόκλα (Μεγαρίτη), Τάκη Παπαματθαίου (Θηβαίο) και τον Ιωάννη Παπαζήση (Ευριπίδη).

Το θέμα της υγείας του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη έγινε γνωστό από τον ίδιο μέσα από ανάρτηση που έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνείς .....για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο» έγραψε.

Ηδη έγινε αντικατάσταση και στην αφίσα της παράστασης

Ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Δαδακαρίδη στους «Αχαρνής» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ