Οροθετική ασθενής δάγκωσε νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο - iefimerida.gr

Οροθετική ασθενής δάγκωσε νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο

Οροθετική ασθενής δάγκωσε νοσηλευτή /Φωτογραφία Αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσιάζοντας ένα ακραίο, σοκαριστικό αλλά και εξίσου θλιβερό γεγονός, όπου μια οροθετική, τοξικομανής ασθενής δάγκωσε νοσηλευτή, η ΠΟΕΔΗΝ εφιστά την προσοχή για τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρει:

«Οροθετική ασθενής, τοξικομανής, έντονα διεγερτική, δάγκωσε Νοσηλευτή με αίματα στο στόμα, ο οποίος κινδυνεύει να προσβληθεί από τον ιό HIV. Άκρως επικίνδυνες συνθήκες εργασίας.

Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ» που αναδεικνύει τις άκρως επικίνδυνες συνθήκες εργασίας λόγω της τραγικής υποστελέχωσης.
Καθημερινό είναι το φαινόμενο βίαιων επιθέσεων ασθενών κατά του προσωπικού, καθώς επίσης και σε άλλους ασθενείς. Λόγω κατάρρευσης του κράτους πρόνοιας στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία πολλαπλασιάζονται οι ασθενείς με έντονη διεγερτική και παραβατική συμπεριφορά, χρήστες τοξικών ουσιών οι οποίοι λόγω της ψυχικής κατάστασης προβαίνουν σε πράξεις βίας.
Τελευταίο θύμα Νοσηλευτής στο Δρομοκαϊτειο ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οροθετική νοσηλευόμενη έντονα διεγερτική η οποία τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να διατρέχει τεράστιο κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό HIV.
Ο εργαζόμενος είναι ανήσυχος και ακολουθεί ήδη προβλεπόμενη προληπτική αγωγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕΔΗΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ