Η Μελάνια θα κάνει δημόσια εμφάνιση μετά από ημέρες που είναι άφαντη, αλλά δεν θα πάει στο G7 - iefimerida.gr

Η Μελάνια θα κάνει δημόσια εμφάνιση μετά από ημέρες που είναι άφαντη, αλλά δεν θα πάει στο G7

Στις 17:30 το απόγευμα ώρα Ανατολικής Ακτής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ αναμένεται να εμφανιστεί δημοσίως σήμερα σε εκδήλωση συνοδεύοντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το Politico.

Η παρουσία της Πρώτης Κυρίας στις 17:30 το απόγευμα (ώρα Ανατολικής Ακτής, ΗΠΑ) σε εκδήλωση για τις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης (Gold Star families) είναι η πρώτη εμφάνισή της από τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου. Τότε, είχε συνοδεύσει τον πρόεδρο Τραμπ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν, στην υποδοχή τριών Αμερικανών που ήταν φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα και απελευθερώθηκαν.

Τέσσερις ημέρες μετά, ανακοινώθηκε η νοσηλεία της στο ιατρικό κέντρο Walter Reed Medical Center προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας στο νεφρό. Πέντε ημέρες αργότερα, η Μελάνια πήρε εξιτήριο.

Εκτοτε η απουσία της από δημόσιες εμφανίσεις προκάλεσε σειρά αναφορών στα αμερικανικά ΜΜΕ και καλλιέργησε θεωρίες συνωμοσίας στο Διαδίκτυο.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η Μελάνια έγραψε στο Twitter στις 30 Μαΐου: “Βλέπω ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται πάρα πολύ με εικασίες για το πού βρίσκομαι και το τί κάνω. Να είστε σίγουροι ότι είμαι εδώ, στον Λευκό Οίκο μαζί με την οικογένειά μου, νιώθοντας υπέροχα, ενώ εργάζομαι σκληρά για λογαριασμό των παιδιών και του αμερικανικού λαού!”

Πέρα από την προσωπική της ανάρτηση, ο Λευκός Οίκος δεν σχολιάζει την κατάσταση της υγείας της Πρώτης Κυρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Politico

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ