Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την ανωτερότητά της και απαντά στην Σαράποβα – Είμαι απογοητευμένη εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την ανωτερότητά της και απαντά στην Σαράποβα – Είμαι απογοητευμένη εικόνες]

ΑΠογοητευμένη δηλώνει η Γουίλιαμς από τους ισχυρισμούς της Σαράποβα στα απομνημονεύματά της. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς αναζωπύρωσε τον πιο έντονο ανταγωνισμό στο γυναικείο τένις λίγο πριν τη συνάντησή της στο French Open σήμερα, με την Μαρία Σαράποβα, λέγοντας πως είναι απογοητευμένη από τους ισχυρισμούς της Ρωσίδας αθλήτριας για την ίδια στο βιβλίο της.

Η Σαράποβα, την οποία η Γουίλιαμς έχει κερδίσει 18 φορές στη σειρά, ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά της «Unstoppable που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, πως η Σερένα της μισούσε επειδή την είχε ακούσει να κλαίει μετά τον τελικό του 2004 στο Γουίμπλετον.

Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την ανωτερότητά της και απαντά στην Σαράποβα – Είμαι απογοητευμένη εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο Roland Garros, από τους τελικούς του 2016 στο Australian Open - τον τελευταίο αγώνα της Σαράποβα πριν την ποινή των 15 μηνών για το ντόπινγκ.

Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την ανωτερότητά της και απαντά στην Σαράποβα – Είμαι απογοητευμένη εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Νομίζω πως το βιβλίο ήταν 100% τα δικά της λεγόμενα, τουλάχιστον από όλα όσα διάβασα, τα οποία ήταν λίγο απογοητευτικά» δήλωσε η Γουίλιαμς, μετά τη νίκη της επί της Γιούλια Γκέργκες. «Έχω κλάψει στα αποδυτήρια πολλές φορές μετά από μια ήττα, κι έχω δει πολλούς ανθρώπους να το κάνουν αυτό. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Είναι τελικός στο Γουίμπλετον, ξέρετε. Επομένως, νομίζω ότι θα ήταν πιο σοκαριστικό αν δεν έκλαιγα».

Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την ανωτερότητά της και απαντά στην Σαράποβα – Είμαι απογοητευμένη εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η Σερένα Γουίλιαμς επίσης, ξαφνιάστηκε όταν διαπίστωσε πόσο σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η ίδια στη ζωή της Σαράποβα και πως ταράχτηκε όταν διαπίστωσε ότι η Ρωσίδα την αποτύπωνε στο βιβλίο της σαν να την μισούσε, κάτι που όπως λέει η ίδια απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει την ανωτερότητά της και απαντά στην Σαράποβα – Είμαι απογοητευμένη εικόνες]  | iefimerida.gr 3

«Το βιβλίο αναφερόταν πολύ σε μένα. Εξεπλάγην για να πω την αλήθεια. Δεν περίμενα να διαβάσω ένα βιβλίο για μένα, αυτό δεν ήταν απαραίτητα πραγματικό» είπε. «Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντί της, κάτι που απογοητεύτηκα όταν το διάβασα στο βιβλίο. Ιδιαίτερα έχοντας μια κόρη, αισθάνομαι πως η αρνητικότητα διδάσκεται. Ένα από τα πράγματα που λέω πάντα, πιστεύω πως οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να υποθέτουν ότι νιώθω διαφορετικά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να ενθαρρύνουμε η μία την άλλη και η επιτυχία μιας γυναίκας θα πρέπει να είναι έμπνευση για μια άλλη. Κι αυτό το έχω πει πάνω από 1.000 φορές».

Τώρα, οι δύο γυναίκες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό και η αγωνία των θαυμαστών τους είναι μεγάλη.

Όσο για το ποια θα κερδίσει; Η Σερένα Γουίλιαμς λέει: «Ειλικρινά, η Σαράποβα είναι σίγουρα πιο μπροστά. Παίζει εδώ και ένα χρόνο τώρα ενώ εγώ μόλις ξεκίνησα. Εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλάβω που βρίσκομαι και να δω πού μπορώ να φτάσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ