Γονιός επιτέθηκε σε δασκάλους του παιδιού του -Με βωμολοχίες και ύβρεις - iefimerida.gr

Γονιός επιτέθηκε σε δασκάλους του παιδιού του -Με βωμολοχίες και ύβρεις

Σχολική τάξη /Φωτογραφία Αρχείου: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δασκάλους του παιδιού του, στο 6ο δημοτικό σχολείο Λιβαδιών στο Ρέθυμνο επιτέθηκε ένας γονιός, για λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου όταν ο εκνευρισμένος γονέας επιτέθηκε με ύβρεις, βωμολοχίες και απειλές στο σύνολο των δασκάλων του σχολείου.

Μάλιστα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν εξαιτίας παρουσίας των περαστικών.

Προχωρούν σε στάση εργασίας

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ρεθύμνου κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας – για σήμερα – από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

Κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου:

– καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το περιστατικό και οποιαδήποτε φαινόμενα λεκτικής ή σωματικής βίας, που θίγουν την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού και απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα.

– Δηλώνει το «παρών» στις όποιες εξελίξεις επί του παρόντος περιστατικού, κοντά στο πλευρό των θιγόμενων εκπαιδευτικών.

– Προτάσσει την καλή σχέση και την αγαστή συνεργασία μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικού κόσμου ως βασικά και αναγκαία συστατικά της παιδαγωγικής πράξης.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονιός δάσκαλος σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ