Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ παντρεύεται -Εκανε πρόταση γάμου 2 εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο - iefimerida.gr

Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ παντρεύεται -Εκανε πρόταση γάμου 2 εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από τον βασιλικό γάμο, ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ, Τρέβορ Ένγκελσον απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης τόσο στην Αμερική όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, όλες σχεδόν οι ειδήσεις γι’ αυτόν περιστρέφονταν γύρω από το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του παντρευόταν τον πρίγκιπα Χάρι.

Τώρα όμως, τα μέσα ασχολούνται και πάλι μαζί του, αλλά για τον αντίθετο λόγο. Αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, Τρέισι Κέρλαντ.

Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ παντρεύεται -Εκανε πρόταση γάμου 2 εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο  | iefimerida.gr 0



Σύμφωνα με το Cosmopolitan, ο Ένγκελσον «έκανε πρόταση γάμο στην Κέρλαντ την Παρασκευή 1η Ιουνίου και σφράγισε στη στιγμή με μια γλυκιά (αν και ιδιωτική) ανάρτηση στο Instagram». Η ιστοσελίδα αναφέρει πως στην φωτογραφία, το χέρι της Κέρλαντ ακουμπά στον ώμο του Ένγκελσον, αποκαλύπτοντας το μονόπετρο.

Σαφώς ενθουσιασμένος που η αγαπημένη του δέχτηκε την πρόταση γάμου του, ο Ένγκελσον έγραψε: «Ο πιο ευτυχισμένος τύπος που ξέρω. Ετοιμαστεί για πάρτι».

Η Daily Mail αναφέρει πως ο Ένγκελσον και η διαιτολόγος Κέρλαντ είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2017.

Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ παντρεύεται -Εκανε πρόταση γάμου 2 εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο  | iefimerida.gr 1

Ο Τρέβορ και η Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν να βγαίνουν το 2004, προτού αρραβωνιαστούν το 2010. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 στο Ocho Rios στη Τζαμάικα, αλλά χώρισαν τον Αύγουστο του 2013.

Μια πηγή είχε αποκαλύψει στο «Woman’s Day» πως «ο γάμος του Τρέβορ και της Μέγκαν διαλύθηκε όταν μετακόμισε στο Τορόντο για τα γυρίσματα της σειράς Suits και η μεγάλη απόσταση ανάμεσά τους επέφερε τον χωρισμό».

Και, σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Άντριου Μόρτον, στο βιβλίο του «Meghan, A Hollywood Princess», η δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να «έστειλε στον Τρέβορ τοη βέρα αλλά και τα δαχτυλίδια του αρραβώνα τους με συστημένη επιστολή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ