Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Δολοφονική η επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ -Να παρέμβει εισαγγελέας [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Δολοφονική η επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ -Να παρέμβει εισαγγελέας [βίντεο]

Φωτογραφία: thestival
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να παρέμβει εισαγγελέας ζητούν αστυνομικοί, μετά την επίθεση που δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, με βόμβες μολότοφ, το βράδυ του Σαββάτου.

Η επίθεση, την οποία οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν δολοφονική, έγινε την ώρα που η διμοιρία φύλαξης του τουρκικού προξενείου αποχωρούσε από το σημείο, μετά το τέλος της βάρδιάς της. Οταν η κλούβα των ΜΑΤ έφτασε στο κτίριο του Φυσικού του ΑΠΘ, 30 κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η κλούβα ανάμεσα σε ΙΧ, και στη συνέχεια άλλη ομάδα βγήκε από τον χώρο του πανεπιστήμιου και εκτόξευσε περίπου 30 βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ.

«Η διμοιρία δέχθηκε δολοφονική επίθεση, για να σκοτώσουν συναδέλφους. Το λεωφορείο δέχθηκε 30 μολότοφ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός», δήλωσε στο thestival ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.

«Πλέον απαιτούμε να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτά που γίνονται σε καθημερινή βάση μέσα στα πανεπιστήμια, για τις επιθέσεις που δέχονται αστυνομικοί», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤ Θεσσαλονίκη επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ