«Αγάπη, Νασούλη μου!» -Το sms της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Νάσο Παπαργυρόπουλο [εικόνα] - iefimerida.gr

«Αγάπη, Νασούλη μου!» -Το sms της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Νάσο Παπαργυρόπουλο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος όπως έχει αποκαλυφθεί, γνωρίζονταν πολύ πριν βρεθούν συμπαίκτες στο Survivor 2.

Μάλιστα, ενώ στην ομάδα των Διασήμων του Survivor 2 άνδρες και γυναίκες ήταν χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε παρέα και ήταν κοντά με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για το αν υπήρχε μεταξύ τους κάποιου είδους φλερτ.

Η φωτογραφία που πόσταρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα γλυκόλογα για τον Νάσο, έριξε τώρα και άλλο λάδι στη φωτιά...

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχώρησε από το Survivor 2 την περασμένη εβδομάδα και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανυπομονώντας να συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor 2 τού έστειλε μήνυμα με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να απαντά πώς ξέχασε τον κωδικό του κινητού του και δεν έχει τηλέφωνο και την παρουσιάστρια να δημοσιεύει το διάλογό τους αποκαλύπτοντας την οικειότητα μεταξύ τους.

«Αγάπη! Νασούλη μου! Βγήκες;» ήταν το μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Νάσο Παπαργυρόπουλο το οποίο συνόδευε με μία καρδιά. Ο πρώην συμπαίκτης της, της απάντησε διηγούμενος την περιπέτεια που είχε με το κινητό του, καθώς είχε ξεχάσει τον κωδικό μετά από πέντε μήνες παραμονής στο Survivor 2.

«Μόνο εσύ» ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την «περιπέτεια» του Νάσου...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ