Ζάεφ: Γίνονται συζητήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες της συμφωνίας -Δεν έχω μιλήσει ακόμη με Τσίπρα - iefimerida.gr

Ζάεφ: Γίνονται συζητήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες της συμφωνίας -Δεν έχω μιλήσει ακόμη με Τσίπρα

Φωτογραφία: AP/ Dimitar Dilkoff
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων έκανε λόγο ο Ζόραν Ζάεφ, σε δηλώσεις του το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, κατά την επίσκεψή του σε έργα σε αυτοκινητόδρομο, δήλωσε ότι δεν έχει συνομιλήσει ακόμη τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, για την τελική συμφωνία στο ονοματολογικό.

«Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας, για τις τεχνικές λεπτομέρειες», συμπλήρωσε ο Ζάεφ, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την Παρασκευή πηγές από την ελληνική κυβέρνηση ανέφεραν ότι τα Σκόπια ήθελαν μεν νέα συνάντηση μεταξύ υπουργών Εξωτερικών, ή νέα σύσκεψη των τεχνικών κλιμακίων, αλλά ο Ελληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα, η Αθήνα- που δεν υποχωρεί στην ονομασία erga omnes και τη συνταγματική αναθεώρηση- έκανε σαφές ότι «η συζήτηση έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζόραν Ζάεφ Σκοπιανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ