Σε μπελάδες ο Σκορτσέζε εξαιτίας του σκύλου του -Νοσοκόμα του έκανε μήνυση για επίθεση - iefimerida.gr

Σε μπελάδες ο Σκορτσέζε εξαιτίας του σκύλου του -Νοσοκόμα του έκανε μήνυση για επίθεση

Φωτογραφία: AP/ Joel C Ryan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νοσοκόμα έκανε μήνυση στον Μάρτιν Σκορτσέζε, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε να δουλέψει για δύο χρόνια εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε από τον σκύλο του σκηνοθέτη.

Η Νατάρα Ματίας ισχυρίζεται ότι το τεριέ του Σκορσέζε την δάγκωσε στο σπίτι του, στο Μανχάταν, τον Σεπτέμβριο του 2015, σύμφωνα με την New York Daily News. Σύμφωνα με τη μήνυση, η νοσοκόμα έπεσε και τραυματίστηκε στον αυχένα και την μέση και υπέφερε από πόνους και σοκ μετά την επίθεση.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Σκορτσέζε και η σύζυγός του, Ελεν, γνώριζαν ότι το σκυλί ήταν άγριο, απείθαρχο, μοχθηρό και είχε την τάση να επιτίθεται σε άλλα σκυλιά και ανθρώπους.

Πάντως, σύμφωνα με το Sky News, ο Ντέσμοντ- όπως ονομαζόταν το τεριέ- πέθανε το 2016, κάτι που προκύπτει από ανάρτηση της κόρης του Σκορτσέζε, Φραντσέσκα, στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρτιν Σκορτσέζε σκύλος μήνυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ