Ο Ρουβάς γκρίζαρε; Η γκρίζα τούφα που εμφανίστηκε μπροστά μπροστά, στα μαλλιά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ρουβάς γκρίζαρε; Η γκρίζα τούφα που εμφανίστηκε μπροστά μπροστά, στα μαλλιά του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σάκης Ρουβάς είναι είδωλο. Και τα είδωλα δεν γερνούν ποτέ.

Τα είδωλα μεγαλώνουν, τα χρόνια γράφουν στα χαρτιά αλλά ποτέ επάνω τους. Η εικόνα τους ωριμάζει, βελτιώνεται και τα χρόνια απλά τούς προσθέτουν τόνους γοητείας.

Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση ειδώλου που μεγαλώνει, ωριμάζει και κάθε χρόνο γίνεται ομορφότερος. Πιο γοητευτικός, πιο σέξι.

Τώρα στα 46 του μοιάζει καλύτερος από ποτέ. Και σίγουρα η γκρίζα τούφα που φαίνεται να έχει εμφανιστεί στα μαλλιά του, (αν τελικά ήρθε και δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδισμα του φακού) ήρθε σίγουρα για να του προσδώσει έναν ακόμη τόνο γοητείας...

Ο Ρουβάς γκρίζαρε; Η γκρίζα τούφα που εμφανίστηκε μπροστά μπροστά, στα μαλλιά του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η... γκρίζα (;) τούφα αποκαλύφθηκε στην τελευτάια εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην οπερέτα «Το χρονικόν της Αλώσεως» που διοργάνωσε αυτή την εβδομάδα το Ιδρυμα Ελπίδα.

Ο Σάκης Ρουβάς ως υποστηρικτής της Ελπίδας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την τόσο σημαντική βραδιά. Στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη, λαμπερή και κομψή, όπως πάντα.

Ο Ρουβάς γκρίζαρε; Η γκρίζα τούφα που εμφανίστηκε μπροστά μπροστά, στα μαλλιά του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Ρουβάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ