Το πιο «άσχημο ανδρικό παπούτσι» επιστρέφει - Και η Vogue το εκθειάζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο «άσχημο ανδρικό παπούτσι» επιστρέφει - Και η Vogue το εκθειάζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ανδρικά παπούτσια που διακρίνονται τα δάχτυλα (toe shoes) επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Βίβλο της μόδας, την Vogue, παρά το γεγονός πως και το ίδιο το περιοδικό τα έχει χαρακτηρίσει ως τα πιο «αποτρόπαια υποδήματα όλων».

Η τάση αυτή, έχει εντοπιστεί σε πολλά ανδρικά υποδήματα από τις παντόφλες μέχρι τα σανδάλια και φαίνεται πως τα έχει ερωτευτεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Vogue, Τζόναθαν Άντερσον.

Το περιοδικό μόδας ανακοίνωσε την απίθανη τάση του καλοκαιριού, όταν ο Άντερσον δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με θέμα τα απαίσια αυτά παπούτσια στο λογαριασμό του στο Instagram.

Το πιο «άσχημο ανδρικό παπούτσι» επιστρέφει - Και η Vogue το εκθειάζει [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στις φωτογραφίες που ανέβασε εικονίζονται τα δύο toe shoes υψηλής μόδας.

Δείχνοντας να εκφράζει την αποδοχή του για την παράξενη αυτή τάση, ο δημιουργικός διευθυντής της Vogue ανέβασε μία φωτογραφία ενός ζευγαριού παντόφλες από την συλλογή του Loewe Resort 2019, οι οποίες είναι κλειστές αλλά επάνω τους είναι κεντημένα τα δάχτυλα των ποδιών, ενώ φέρουν και ανάγλυφα κεντημένα δαχτυλίδια. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει ανδρικά σανδάλια που θυμίζουν μονομάχο- με γλυπτά δάχτυλα, από την ίδια συλλογή.

Το πιο «άσχημο ανδρικό παπούτσι» επιστρέφει - Και η Vogue το εκθειάζει [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Και μπορεί η Vogue να ορκίζεται στη νέα αυτή, αποκρουστική μόδα, ωστόσο (ευτυχώς) δεν συμφωνούν όλοι. Τα σχόλια στο Instagram κυμαίνονται από το «Ω Θεέ μου, σταματήστε, τα μάτια μου» μέχρι το «Σιχαίνομαι τα πόδια... αυτός είναι ο εφιάλτης μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vogue toe shoes μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ