Βόμβες Δώρου Παναγίδη για το Power of Love: Κάποια ζευγάρια είναι μαϊμού [βίντεο] - iefimerida.gr

Βόμβες Δώρου Παναγίδη για το Power of Love: Κάποια ζευγάρια είναι μαϊμού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόμβες έριξε ο πρώην παίκτης του Power of Love Δώρος Παναγίδης.

Ο Δώρος εμφανίστηκε σε εκπομπή της Κύπρου και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις και για το κατά πόσο ερωτευμένα είναι τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο Power of Love. O ίδιος, μάλιστα, δεν έκρυψε ότι στην αρχή πέρασε από το μυαλό του να κάνει στα ψέματα ότι είναι ερωτευμένος για να μείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλους.

«Σίγουρα δεν πήγα για να ερωτευτώ. Κανείς δεν πήγε να ερωτευτεί. Πήγαμε όλοι για την πρόκληση και για να δούμε τι είναι αυτό» είπε χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι οι περισσότεροι το έκαναν για την προβολή και το χρήμα.
Επιπλέον, το αγόρι με τα τατουάζ αποκάλυψε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν και ψεύτικα ζευγάρια, καθώς σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν ερωτεύτηκαν όλοι εκείνος απάντησε «Ναι… ΕΝ ΜΕΡΕΙ τα πιο πολλά ζευγάρια είναι αληθινά. (…) Δεν μπορώ να πω για κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένα. Απλά τα τελευταία ζευγάρια, λόγω του ότι δεν έχουν τον χρόνο να προλάβουν να δείξουν κάτι, το κάνουν λίγο πιο υποκριτικά για να κρατηθούν στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Power of Love Δώρος Παναγίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ