Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης περιοδεύει και τάζει... πετρέλαιο και φυσικό αέριο - iefimerida.gr

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης περιοδεύει και τάζει... πετρέλαιο και φυσικό αέριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα σώσουν την Ελλάδα. Γύρω στο 2016-17 θα αρχίσουν να εισρέουν οι πόροι από την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, υποστήριξε ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας σε ημερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων με τίτλο «Οικονομία και ανάπτυξη».

Ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά επισήμανε, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, υπογράμμισε ότι «αν η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές και περάσει τον πρώτο ένα-ενάμισι δύσκολο χρόνο, τότε σε μια πενταετία, θα... μαζεύουμε λεφτά απ' τα... πετρέλαια»

Οπως είπε ο κ. Λαζαρίδης «τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου της χώρας μα αντιστοιχούν στο 10% των αναγκών της Ευρώπης και μαζί με αυτά της Κύπρου φτάνουν το... 17%».

Ταυτόχρονα εξήγγειλε ότι η Ν.Δ., ως κυβέρνηση, θα αξιοποιήσει και την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, προκειμένου να ανακόψει την ύφεση και να ρίξει το βάρος στην... ανάπτυξη.

Μίλησε, επίσης,για επανακεφαλοποίηση των Τραπεζών ώστε να εξασφαλιστεί ρευστότητα, για τις συντάξεις που δεν θα μειωθούν και για τους... λαθρομετανάστες οι οποίοι θα προωθηθούν στις πατρίδες τους.

Τέλος, δεσμεύτηκε για Δικαιοσύνη, ώστε αυτοί που μας έφεραν στο Μνημόνιο 1, να τιμωρηθούν...

Και ζήτησε αυτοδυναμία για να μπορέσει η Ν.Δ. να εφαρμόσει το πρόγραμμά της χωρίς δεσμεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ