Η ΕΛ.ΑΣ. καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα όμορφο βίντεο: «Και φέτος θα είμαστε δίπλα σας» - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα όμορφο βίντεο: «Και φέτος θα είμαστε δίπλα σας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα καλοκαιρινό βίντεο καλωσορίζει την πρώτη μέρα του Ιουνίου η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Το βίντεο το οποίο επιμελήθηκε το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας καλωσορίζει το καλοκαίρι δείχνοντας τις πιο όμορφες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Τα γυρίσματα άλλωστε πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων σε Κατάκολο, Αρχαία Ολυμπία, Κουρούτα, Άραξο, Πάτρα, Ψαθόπυργο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο, όπου και οι αστυνομικοί έδειξαν με ποιους τρόπους μπορούν να είναι ανά πάσα στιγμή κοντά στους πολίτες.

«Καλό καλοκαίρι και φέτος θα είμαστε δίπλα σας» ήταν το σχόλιο στην σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στο «Facebook», όπου και αναρτήθηκε στο βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ Βίντεο αστυνομία καλοκαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ