Ανσαριφάρντ: Εχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο - iefimerida.gr

Ανσαριφάρντ: Εχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στον Τύπο του Ιράν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατέστησε σαφές πως παρότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό θα εξετάσεις τις επιλογές που θα έχει.

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τι προτάσεις έχω. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην Εθνική του Ιράν για να μπορέσω να δώσω το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για να αποφασίσω για το μέλλον μου», τόνισε ο Ιρανός φορ.

Όσο για τη φετινή σεζόν, μάλλον θα ήθελε να την ξεχάσει, αφού τη χαρακτήρισε άθλια και δεν κατάφερε καν να πετύχει τον προσωπικό του στόχο να βγει πρώτος σκόρερ. «Ο Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή και περήφανη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά σε μια άθλια περίοδο για εμάς χάσαμε πολλούς πόντους. Η δουλειά μου ήταν δύσκολη τη τελευταία αγωνιστική, ο Πρίγιοβιτς έβαλε δύο γκολ με τον Πλατανιά και έπρεπε να κάνω χατ τρικ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον περάσω. Δεν τα κατάφερα».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ