Ρόμα: «Τζιαλορόσο» ο Ιβαν Μαρκάνο - iefimerida.gr

Ρόμα: «Τζιαλορόσο» ο Ιβαν Μαρκάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτοικος Ρώμης τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2021 θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο, καθώς η Ρόμα ανακοίνωσε χθες (31/5) την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον ιταλικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία των δύο πλευρών περιέχει οψιόν και για τέταρτη χρονιά, η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των «τζιαλορόσι», θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, εφόσον ικανοποιηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Μαρκάνο, ο οποίος είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από τις δύο θητείες του στον Ολυμπιακό (σ.σ. τη σεζόν 2011-12 και το β΄ εξάμηνο της περιόδου 2013-14), αγωνιζόταν τις τελευταίες τέσσερις σεζόν στην Πόρτο. Εντάσσεται στο δυναμικό της Ρόμα χωρίς ο ιταλικός σύλλογος να καταβάλει κόστος μεταγραφής, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τους «δράκους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, επειδή η Ρόμα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, ακολουθώντας ένα ξεκάθαρο αθλητικό πρότζεκτ» δήλωσε ο Μαρκάνο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε: «Πιστεύω επίσης ότι η ποδοσφαιρική φιλοσοφία της ομάδας ταιριάζει πολύ με τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά μου».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, δήλωσε για τον πολύπειρο μπακ: «Η απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο είναι η προσθήκη ενός παίκτη, ο οποίος θα φέρει την ποιότητά του, τη σωματική δύναμή του και την τεράστια εμπειρά του στο σύλλογο. Του εύχομαι καλή τύχη σε αυτή τη νέα περιπέτεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά Ιβάν Μαρκάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ