Παγάκια-ανεμιστήρας και άλλοι 8 τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι δροσερό - iefimerida.gr

Παγάκια-ανεμιστήρας και άλλοι 8 τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι δροσερό

Το εσωτερικό ενός σπιτιού/ Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι είναι το προσωπικό μας καταφύγιο. Όσο, όμως, ο υδράργυρος θα ανεβαίνει, μπορεί να γίνει μια μικρή «κόλαση» που μας κάνει να ιδρώνουμε, να χάνουμε την ηρεμία μας, να απορρυθμιζόμαστε.

Κακά τα ψέματα, το σπίτι χωρίς δροσιά το καλοκαίρι είναι ανυπόφορο. Αν διαθέτετε air condition, σίγουρα δεν μπορείτε να το έχετε ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Aυτό, αναπόφευκτα θα φουσκώσει τον λογαριασμό του ρεύματος, κάτι που σίγουρα θέλετε να αποφύγετε. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να κρατήσετε το σπίτι σας δροσερό το καλοκαίρι: λύσεις ανέξοδες, εύκολες στην εφαρμογή τους και συνάμα αποδοτικές. Μπορείτε να κρατήσετε την θερμοκρασία του σπιτιού σας σε φυσιολογικά επίπεδα -ακόμα κι αν το θερμόμετρο έξω από το σπίτι χτυπάει κόκκινο- ακολουθώντας μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Διαβάστε 9 τρόπους για να κρατήσετε το σπίτι σας δροσερό, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δροσερό σπίτι Air Condition
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ