Κίνημα Αλλαγής: Καταρρέει το παραμύθι της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση - iefimerida.gr

Κίνημα Αλλαγής: Καταρρέει το παραμύθι της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση

Κίνημα Αλλαγής/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταρρέουν, σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για το τέλος του μνημονίου και για καθαρή έξοδο στις αγορές.

Επίσης, αναφέρει ότι «μόνο ο κ. Τσίπρας έχει απομείνει να υποστηρίζει το παραμύθι περί καθαρής εξόδου» και επικαλείται το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, το οποίο διαψεύδει τα κυβερνητικά ψέματα αναφέροντας στην έκθεσή του:

«Η ολοκλήρωση του προγράμματος και ο τερματισμός της χρηματοδότησης από τον επίσημο τομέα, θα οδηγήσουν στον καθορισμό ενός νέου πλαισίου εποπτείας οι ακριβείς όροι του οποίου θα καθοριστούν από την πολιτική διαπραγμάτευση που θα ολοκληρωθεί στους επόμενους μήνες».

Το ΚΙΝΑΛ καταλήγει ότι γίνεται «σαφές πως καταρρέει το παραμύθι της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση, όσο και τέλος των μνημονίων, την ώρα που μας οδηγούν σε ένα, επί της αρχής προσυμφωνημένο, τέταρτο μνημόνιο χωρίς λεφτά».


πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ