Φθηνές εκδρομές με σκάφος -Μια ελληνική πλατφόρμα δίνει τις λύσεις - iefimerida.gr

Φθηνές εκδρομές με σκάφος -Μια ελληνική πλατφόρμα δίνει τις λύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το SeaAround ετοίμασε αυτό το καλοκαίρι, τον ευκολότερο τρόπο να κάνεις εκδρομές με σκάφος.

Όπως εξηγεί η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα, ο στόχος είναι να γίνει οποιαδήποτε παραθαλάσσια τοποθεσία στην Ελλάδα προσβάσιμη σε όλους. Να μπορέσει δηλαδή ο κάθε ταξιδιώτης να μετακινηθεί σε όποια ακτή επιθυμεί με σκάφος, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Η πλατφόρμα μέσω ενός δυναμικού WebApp, απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες που αναζητούν καλοκαιρινές μονοήμερες διαδρομές και εξορμήσεις όσο και σε επαγγελματίες στο χώρο ενοικίασης σκαφών αναψυχής.
Το SeaAround φέρνει σε επαφή τις δύο πλευρές δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για βρουν οι ταξιδιώτες τις καλύτερες διαδρομές στο Αιγαίο, και σταδιακά όλη την Ελλάδα!

Επισκέψου την ιστοσελίδα www.seaaround.com και συμπλήρωσε τη φόρμα για το ταξίδι που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις (request your trip).


Δήλωσε τοποθεσία / αριθμό επιβατών / ημερομηνία και στείλε το αίτημα σου στους καπετάνιους που βρίσκονται γύρω από τη περιοχή σου. Σύντομα θα αρχίσεις να λαμβάνεις ολοκληρωμένες προσφορές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Η διαδικασία αυτή είναι γνωστή ως αντίστροφος πλειστηριασμός (‘inverse bidding’), κάτι που βοηθά αφενός στο να μειωθούν οι τιμές και αφετέρου ο ενδιαφερόμενος να έχει μια πλήρη εικόνα για το κόστος του ταξιδιού.

Στη συνέχεια, το SeaAround, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, δημιούργησε μια ξεχωριστή κατηγορία από «Προτεινόμενες διαδρομές» (Suggested Trips). Πρόκειται για οργανωμένες διαδρομές που προτείνουν οι καπετάνιοι κοντά στην τοποθεσία που δραστηριοποιούνται. Με το τρόπο αυτό εκτός του ότι διαφημίζονται περισσότερο οι μοναδικές ελληνικές παραθαλάσσιες ομορφιές, ο κάθε ταξιδιώτης έχει και την επιλογή να κάνει κράτηση στιγμιαία, χωρίς περαιτέρω συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη. Η πληρωμή ολοκληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στον επαγγελματία που παρέχει την υπηρεσία.

Από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματίες αυτοί έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν ένα ή και μεγαλύτερο αριθμό σκαφών και skippers, τους οποίους απασχολούν, μέσω του SeaAround. Η πλατφόρμα, δηλαδή, καθιστά ευκολότερη την οργάνωση του στόλου και επιτρέπει σε διαχειριστές να ελέγχουν από ένα λογαριασμό αρκετά σκάφη και καπετάνιους.

Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσουν νέους δρόμους στη θάλασσα και να κάνουν τις διακοπές μας πιο συναρπαστικές για όλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκάφος διακοπές πλατφόρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ