Η Μαρί Σαντάλ σχολιάζει στο Paris Match το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Η Μαρί Σαντάλ σχολιάζει στο Paris Match το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Μέγκαν Μαρκλ και το γάμο της χρονιάς μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρί Σαντάλ, η οποία «εγκρίνει» και με το παραπάνω την Μέγκαν Μαρκλ για σύζυγο του Πρίγκιπα Χάρι.

Μιλώντας στο Paris Match, η γυναίκα του Παύλου Γλίξμπουργκ, ο οποίος είναι και βαφτιστήρι του Πρίγκιπα Κάρολου, εξήρε το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αναφέροντας πως αυτός ο γάμος είναι το σύμβολο για την έναρξη μίας νέας χιλιετίας.

Η Μαρί Σαντάλ σχολιάζει στο Paris Match το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 0

Η Μαρί Σαντάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μέγκαν Μαρκλ, τονίζοντας πως πιστεύει ότι θα είναι πολύ δραστήρια σε ότι αφορά τις φιλανθρωπίες, καθώς είναι παθιασμένη με τα ανθρώπινα δικαιώματα και αγωνίζεται διαρκώς για την ισότητα των φύλων σε όλους τους τομείς, όπως και ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μαρί Σαντάλ, επίσης, δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για να δει την Μέγκαν Μαρκλ στο νέο της ρόλο, ως δούκισσα πλέον. Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι σίγουρα η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει την υποστήριξη όλης της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Μαρί Σαντάλ σχολιάζει στο Paris Match το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 1

«Είμαι σίγουρη πως η Μαρκλ θα έχει την υποστήριξη όλων για να πετύχει», ανέφερε η επιχειρηματίας τονίζοντας πως θα πρέπει όμως πρώτα να απομακρυνθεί από τον κόσμου των διασήμων και του Χόλιγουντ και να ενταχθεί αθόρυβα στον άλλο κόσμο, αυτό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Μαρί Σαντάλ σχολιάζει στο Paris Match το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 2

Η ίδια μάλιστα δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τυχερή την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς έχει έναν μοντέρνο και ευαίσθητο άτομο στο πλευρό της, τον πρίγκιπα Χάρι δηλαδή, που θα είναι εκεί για να την καθοδηγήσει.

Πάντως, η Μαρί Σαντάλ δεν είναι η πρώτη του κύκλου των γαλαζοαίματων της Ευρώπης που σχολιάζει την Μέγκαν Μαρκ. Πρώτος, είχε τοποθετηθεί για την Αμερικανή ηθοποιό ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ένα χρόνο πριν, όταν ακόμη το ειδύλλιο Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπα Χάρι ήταν φρέσκο φρέσκο.

Ο ίδιος είχε πει τότε πως το ζευγάρι του δημιουργεί μια θετική εικόνα.

Ως γιος της Γκρέις Κέλι, μιας άλλης, οσκαρικής βέβαια ηθοποιού, που είχε εγκαταλείψει την καριέρα της για να γίνει πριγκίπισσα στην Ευρώπη, ο Αλβέρτος είχε προβλέψει τότε πως η Μέγκαν Μαρκλ «αργά ή γρήγορα» θα δεχτεί επίθεση από τους γύρω της.

«Ως ηθοποιός κατά κάποιο τρόπο η Μέγκαν Μαρκλ είναι προετοιμασμένη για αυτό που θα έρθει, αλλά κανείς δεν μπορεί να την προετοιμάσει για τα επόμενα βήματά της. Ο ρυθμός και η ζωή της θα αλλάξουν πολύ. Είναι δύσκολο για τον καθένα να το διαχειριστεί», είχε αναφέρει τότε ο πρίγκιπας του Μονακό.

Η Μαρί Σαντάλ σχολιάζει στο Paris Match το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες:AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ