Survivor 2 -Εύη: «Εάν μείνει η Ροδάνθη, θα διαλυθούμε αγωνιστικά» - iefimerida.gr

Survivor 2 -Εύη: «Εάν μείνει η Ροδάνθη, θα διαλυθούμε αγωνιστικά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποχώρηση της Ντάρια, στους Μαχητές έχουν μείνει από γυναίκες η Εύη και η Ροδάνθη, οι οποίες στον στίβο μάχης ανταγωνίζονται τις δυνατές Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα, αλλά και την Βιργινία.

Μιλώντας με τον Πάνο, τον Νάσο και τον Ηλία, η Εύη δήλωσε πως μετά την αποχώρηση της Ντάρια, η ομάδα των Μαχητών έχει μειονέκτημα.

Η Ροδάνθη μπορεί να προσπαθεί και να φέρνει κάποιες νίκες, ωστόσο, δεν φτάνει τις παίκτριες των Διάσημων που είναι πιο δυνατές.

Η Εύη, μιλώντας στην κάμερα, είπε μεταξύ άλλων πως εάν χαθεί η ασυλία μπορεί και να δυναμώσει η ομάδα εάν φύγει ο πιο αδύναμος κρίκος, ενώ υποστήριξε πως θα είναι πολύ άδικο να μην αποχωρήσει η Ροδάνθη και φύγει κάποιος άλλος παίκτης.

«Αγωνιστικά καλώς ή κακώς θα μας διαλύσει σε περίπτωση που ψηφιστεί για άλλη μια φορά να παραμείνει στο παιχνίδι και φύγει ένας δυνατός παίκτης, καθώς ήδη έχουμε πάρα πολύ μεγάλο μειονέκτημα αγωνιστικά οι κοπέλες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ