Βρέθηκε ο δολοφόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο -Τον σκότωσε ο γιος του, το ομολόγησε - iefimerida.gr

Βρέθηκε ο δολοφόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο -Τον σκότωσε ο γιος του, το ομολόγησε

Το φορτηγάκι του άτυχου συνταξιούχου. Φωτογραφία: Ermis news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου ταχυδρομικού φαίνεται πως είναι ο δολοφόνος του εγκλήματος που σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το imerazante, το βράδυ της Τρίτης ο 26χρονος γιος του από τον δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής σύζυγό του ομολόγησε την πράξη του.

Βρέθηκε ο δολοφόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο -Τον σκότωσε ο γιος του, το ομολόγησε | iefimerida.gr 0



Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν το κίνητρο της πράξης αποδίδεται στην κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά κυρίως αυτή που δεχόταν καθημερινά τα δύο ανήλικα αδέλφια του, από το θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος δράστης και η μητέρα του έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων

«Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η ανθρωποκτονία του 70χρονου ημεδαπού την Κυριακή (27.05.2018), το βράδυ στη Ζάκυνθο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας σε βάρος 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, συγγενικού προσώπου του 70χρονου.

Ειδικότερα από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος το βράδυ της Κυριακής (27.05.2018) στην περιοχή Αη Λιάς Βολιμών Ζακύνθου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο (επαναληπτική καραμπίνα) τον 70χρονο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου».

Το χρονικό
Όλα συνέβησαν στις 21:30 της Κυριακής. Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Βρέθηκε ο δολοφόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο -Τον σκότωσε ο γιος του, το ομολόγησε | iefimerida.gr 1

Τον 70χρονο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του γιατί ίσως είχε ραντεβού μαζί του. Την εκδοχή αυτή ενίσχυε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ