Η Αντζελίνα Τζολί, όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Κάνει photobomb σε selfie [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί, όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Κάνει photobomb σε selfie [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γυρίσματα της ταινίας Melficent II έχουν ξεκινήσει επισήμως και οι συμπρωταγωνίστριες, Αντζελίνα Τζολί και Ελ Φάνινγκ, δίνουν μια ματιά από το πώς περνάνε.

Η Φάνινγκ, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Ορόρα, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Λονδίνο, χθες, δείχνοντας την αστεία πλευρά της Αντζελίνας Τζολί, που υποδύεται την κακιά.

Η Αντζελίνα Τζολί, όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Κάνει photobomb σε selfie [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αρχικά δημοσίευσε μια selfie με την νικήτρια βραβείου Όσκαρ να κρύβεται πίσω της με τα περίφημα κέρατα της Maleficent να ξεφυτρώνουν πίσω από το κεφάλι της Φάνινγκ.

«Το απόλυτο photobomb» έγραψε η 20χρονη ηθοποιός.

Η Αντζελίνα Τζολί, όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Κάνει photobomb σε selfie [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η επόμενη φωτογραφία, δείχνει άλλο ένα photobomb της Τζολί, που χαμογελά και κάνει με το χέρι της το σήμα της ειρήνης. «Είναι η μέρα ‘φέρτε τη μαμά σας’ στα γυρίσματα του Maleficent ΙΙ» έγραψε η Φάνινγκ, παραπέμποντας στο πώς η Ορόρα θεωρούσε την Maleficentως νονά της στην ταινία του 2014.

Το σίκουελ της ταινίας θα ακολουθήσει το απίθανο δίδυμο καθώς θα «σχηματίζουν νέες συμμαχίες και θα αντιμετωπίζουν νέους αντιπάλους στον αγώνα τους για την προστασία των λιβαδιών και των μαγικών πλασμάτων που ζουν εκεί». Αναφέρει το Entertainment Weekly.

#Maleficent2, starring Angelina Jolie, Elle Fanning, and Michelle Pfeiffer, is now in production. pic.twitter.com/08CQO3FApS

Η Walt Disney Studios ανακοίνωσε επίσημα σήμερα στο Twitter ότι η κινηματογράφηση για το Maleficent ΙΙ έχει ξεκινήσει και πως η Μισέλ Πφάιφερ έχει προστεθεί στο καστ ως βασίλισσα Ίνγκριθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ