Πατέρας και κόρη βγάζουν την ίδια φωτογραφία για 10 χρόνια -Ολα μένουν ίδια εκτός από ένα πράγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πατέρας και κόρη βγάζουν την ίδια φωτογραφία για 10 χρόνια -Ολα μένουν ίδια εκτός από ένα πράγμα [εικόνες]

Πατέρας και κόρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γονείς είναι η πρώτη αγάπη στη ζωή των παιδιών. Αυτός ο σημαντικός δεσμός διδάσκει στο παιδί πως να αγαπάει, αλλά και πως να αγαπηθεί στο μέλλον.

Κάποιοι από αυτούς τους δεσμούς, όπως είναι ο δεσμός της κόρης με τον πατέρα της, είναι ιδιαίτερα δυνατοί και μπορούν να καθορίσουν την μετέπειτα ζωή του παιδιού.

Ακόμα και η πιο απαλλαγμένη από στερεότυπα γυναίκα θα το παραδεχτεί: η σχέση με τον μπαμπά είναι ξεχωριστή. Οχι επειδή η σχέση με τη μαμά δεν είναι εξίσου (ή και περισσότερο) κομβική για τη διαμόρφωση δεκάδων πτυχών της προσωπικότητάς της, αλλά επειδή ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή της.

Χιλιάδες επιστημονικά άρθρα έχουν γραφτεί για τη σχέση πατέρα-κόρης και πόσο μοναδική είναι. Ο πρώτος μας έρωτας, ο παντοτινός μας ήρωας, ο μπαμπάς μας. Η σχέση αυτή είναι τόσο πολύτιμη.

Γνωρίστε λοιπόν την Τίφανι από την Κίνα, η οποία έβγαζε για δέκα χρόνια την ίδια φωτογραφία με τον πατέρα της.

Δείτε τον πατέρα που βγάζει την ίδια φωτογραφία με την κόρη του για δέκα χρόνια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ