Ο Ισμαέλ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης -Ο Δέλλας παραμένει στον Παναιτωλικό - iefimerida.gr

Ο Ισμαέλ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης -Ο Δέλλας παραμένει στον Παναιτωλικό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαλεριέν Ισμαέλ.

Ο 42χρονος Γάλλος προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και πρόκειται για όνομα-έκπληξη,καθώς δεν είχε δει το «φως της δημοσιότητας» τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για κόουτς δίχως πολλές παραστάσεις σε πάγκους, διότι έχει θητέψει σε Νυρεμβέργη (2014) και Βόλφσμπουργκ (2016-17), ενώ ήταν και στη δεύτερη ομάδα των Ανόβερου (2011-13) και Βόλφσμπουργκ (2013-14, 2015-16). Ωστόσο, δεν έχει δουλέψει πολλά χρόνια ως τεχνικούς. Αντιθέτως, ως ποδοσφαιριστής έχει πετύχει σημαντικά πράγματα ως ποδοσφαιριστής, όπου αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός και -μεταξύ άλλων-φόρεσε τις φανέλες των Μπάγερν Μονάχου (2005-07), Βέρντερ Βρέμης (2003-05), Ανόβερου (2007-09), Λανς (1998-2002) και Στρασβούργο (2002-04). Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα της Βρέμης (2003-04) και τους Βαυαρούς (2005-06), τρεις φορές το Κύπελλο (2003-04, 2004-05, 2005-06), δύο με τη Βέρντερ και μια με την Μπάγερν. Συν δύο Λιγκ Καπ (1997,99) και ένα Κύπελλο Γαλλίας (2000-01).

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα-οικογένεια, αλλά και ότι δεν γνωρίζει πολύ καλά το ρόστερ του Απόλλωνα. «Να φέρουμε καλούς παίκτες εδώ και να κάνουμε μια καλή χρόνια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία», επεσήμανε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις επαφές με τον Απόλλωνα: «Από τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν είχα θετική άποψη για να αναλάβω. Καθίσαμε όλοι μαζί και συμφωνήσαμε να αναλάβω».

-τον στόχο της ομάδας: «Έχουμε ως πρώτο στόχο να κάνουμε μια ομάδα-οικογένεια, ξέρουμε τι παίκτες θέλουμε, ξέρουμε σε τι επίπεδο θέλουνε να βρεθούμε και τι πρέπει να κάνουμε».

-το αν έχει εικόνα από το ρόστερ της ομάδας: «Δεν ξέρω ακριβώς το ρόστερ, αλλά σύντομα θα καθίσουμε και θα κάνουνε εικόνα της ομάδας για να αποκτήσουμε τους παίκτες που θέλουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και τώρα αρχίζει για εμάς η σεζόν. Να φέρουμε καλούς παίκτες εδώ και να κάνουμε μια καλή χρόνια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

-το σύστημα που θα επέλεγε: «Αναλόγως τι παίκτες πάρουμε».

- το προπονητικό κέντρο και αν οι συνθήκες τον ικανοποιούν: «Οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι σε συζητήσεις για να βρουν ένα προπονητικό κέντρο. Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά με την ομάδα. Αυτό που έχω δει είναι πως με λίγα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Μένει στον Παναιτωλικό ο Δέλλας

Κάτοικος Αγρινίου και τη νέα σεζόν θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για τη νέα σεζόν, βάζοντας τέλος στην όποια φημολογία υπήρχε για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «καναρινιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι ο Τραϊανός Δέλλας παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, συνεχίζοντας το έργο που άρχισε από τον Ιανουάριο. Σε συνεργασία του προπονητή με τη διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ, είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με στόχο ο Παναιτωλικός να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός στην 7η συμμετοχή του στη Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ